Известие

Collapse
No announcement yet.

В търсене на 147-ца 2.0

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• В търсене на 147-ца 2.0

Здравейте колеги, диря тези дни и се кумя на взема въпросната алфичка(преди face-a). Нямам претенции от към екстри макар, че тези не са бедни от към такива. Единственото което търся е да е регистрирана. Цена до 4000-4500лв.
    Може да са форумни, а може и от сайтовете, ако ви изглежда надеждна пуснете я тук. Не знам какво да гледам като цяло и за това се допитвам до вас.

От мен съвет - за тези пари можеш да намериш и фейс с по-малко екстри. Не си взимай 2.0, тежичък е за поддръжка. Тези от 120к.с. вървят доста добре, но им тракат вариаторчетата, Да не ти пука иначе де

Comment

Здравей колега, ако все пак се навиеш за 1.6 моята е форумна и всички я знаят! Във форумен сервиз е правена !
      http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...2&slink=c1p2b3
      147 1.6TS 2005 120bhp.
      The beauty is real...you just have to find it!

Comment

2.0 е много по-добър вариант от 1.6, единствено по-рядко излизат с ръчни скорости, по-голямата част са selespeed, а такава не е за предпочитане да вземаш
        Now: 156 2.5 V6 24V
        Ex: 147 Ti, GT V6, 147 1.6, 145QV, 155 TS, Gtv Cup pack, 75 1.6 I.E.

Comment

Ако е за въпрос, и двата бензинови варианта не са за предпочитане, по причини предъвквани милион пъти във форума, но ако все пак решиш да се нахендриш на туин скрап, двойката поне ще върви прилично, че тия 105/120 коня са си жива мъка, само гледай да не е селеспийд, че тогава "джакпота" ще е пълен...
          Giulietta 1,6 JTDm 2013
          156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

c

Ръчка ще е. 2-ка искам да е, че имах 1.6 и вървежа не ме удовлетворяваше много много... Добре а дизел на тези кончета някъде 140-150 как е вървежа в сравнение със 2-ка бензина? Aко е дизел вероятно ще се слага чип в madness, че са ми наблизо. Face-a не ме кефи много-много, че аз калници ще раздувам, GTA брони ще купувам и неща face-a..
            Last edited by LegendaryChris; d.m.y г., 15:16.

Comment

Първоначално публикувано от LegendaryChris Покажи съобщение
              Ръчка ще е. 2-ка искам да е, че имах 1.6 и вървежа не ме удовлетворяваше много много... Добре а дизел на тези кончета някъде 140-150 как е вървежа в сравнение със 2-ка бензина? Aко е дизел вероятно ще се слага чип в madness, че са ми наблизо. Face-a не ме кефи много-много, че аз калници ще раздувам, GTA брони ще купувам и неща face-a..
              Със сигурност, турбодизела ще върви повече от атмосферен туин скрап, още повече с ремап, за икономията и по-голямата надеждност, мисля, че няма нужда да обяснявам.
              Giulietta 1,6 JTDm 2013
              156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Само внимавай с чипа в Маднес, че напоследък потрошиха няколко мотора !!!
                '05 E-class 3.0 24v LPG, '05 C-class 1.8 16v Kompressor Sportcoupe, '09 A-class 1.5 8v
                Ex:'07 147 1.6, '07 159 1.9 JTDm, '00 Lybra 1.9 JTD, '86 Delta GT 1.6, '04 C2 1.6, '97 Vectra 1.8, '97 Dedra 1.6

Comment

c

Двоумя се вече, може и дизел да взема нещо по така.
                  http://www.cars.bg/c1506463
                  какво мислите?

Comment

Тоя дизел ми се вижда направен леко..няма климатроник а има навигация и мулти волан. Смисъл няма как да няма климатроник и навигация...ддз поне аз така си мисля Добавяни са !
                    147 1.6TS 2005 120bhp.
                    The beauty is real...you just have to find it!

Comment

Първоначално публикувано от LegendaryChris Покажи съобщение
                      Здравейте колеги, диря тези дни и се кумя на взема въпросната алфичка(преди face-a). Нямам претенции от към екстри макар, че тези не са бедни от към такива. Единственото което търся е да е регистрирана. Цена до 4000-4500лв.
                      Може да са форумни, а може и от сайтовете, ако ви изглежда надеждна пуснете я тук. Не знам какво да гледам като цяло и за това се допитвам до вас.
                      Имам това,което търсиш.Вземи една бутилка уиски и заповядай,а ако съм те излъгал ще си задържиш уискито.

Comment

Вземи си 156 фейс 16V Те са и с тракшън контрол

Comment

http://www.cars.bg/c1555047
                          Тази изглежда добре, а и е с ръчни скорости
                          94' Fiat Punto 1.2 Rosso Swift
                          03' Alfa Romeo 156 SW 2.4 jtd Nero Metallico

Comment

Изкарай, я на павета, ако решиш да я огледаш. Ремонт на ходова част и то качествен е овър 1000лв.

Comment

c

Гледах я и аз, не е лоша. Човека дава 2 чифта гуми и джанти. Платено е всичко. Ще видя ходовата част как е наистина защото един колега пак от моя край си говорихме и се оплакваше че е дал "хубава сума" за ходова.
                              Газта не е лошо, че я има и пък по-хубаво е, че е на мястото на резервната. Стокова на външен вид което значи, че мога след това да я направя както на мен ми е кеф. Салона бива макар, че бих се зарадвал повече на черен. Волана е мулти.. климатр. Не е зле определено и цената не е лоша. Ръчните скорости също са + за мен.
                              Далече ми е малко човека, но ако трябва ще ходя да я гледам и направо взимам.
                              Мерси, ако някой има други предложения да казва.
                              На мен честно казано тази ми хареса най-много от тези 20-тина които са на продан. Другите или нещо от вътре им има на волана/салона или пък отвън бронята и забележки по боята. На тази не виждам тия проблеми и ще реша съвсем скоро.
                              Поздрави,

Comment

Working...
                              X